Nieuwsberichten

Donatie de heer Klint
Vandaag konden we twee dozen ophalen van onze trouwe donateur de heer Ruud Klint. We kunnen de luiers, kleding en speelgoed zeer goed gebruiken. Namens alle bewoners, medewerkers en directie van Stichting Betheljada bedanken wij de heer Ruud Klint en overige betrokkenen voor de inspanningen en donatie.

Donatie schoolpakketten first lady

De schoolgaande kinderen van ons personeel konden vandaag de door first lady Ingrid Bouterse-Waldring verstrekte schoolpakketten ophalen in het congreshal. De kinderen en ons personeel zijn blij met dit geschenk. Namens de schoolkinderen, de personeelsleden en de directie van Stichting Betheljada bedanken wij first lady Ingrid Bouterse-Waldring hartelijk voor deze schenking. De schoolkinderen kunnen er na de vakantie weer tegenaan.

Katholieke Jongeren Suriname

Vanwege het Youth Festival wat van 6 tot 7 9 september loopt zijn de Katholieke Jongeren Suriname (KJS) van het R.K. Bisdom Paramaribo vandaag bij ons op missie geweest. De jongeren hebben onze bewoners ondersteund met het voeden en zorgde voor een gezellige sfeer middels, zang en activiteiten. Tevens brachten ze een donatie aan levensmiddelen voor ons mee. Namens alle bewoners, medewerkers en directie van Stichting Betheljada bedanken wij de jongeren en overige betrokkenen voor deze bijzondere kennismaking, het vertier en het geschenk.Hartelijk dank

Ministerie van Sport en Jeugdzaken

Ons uitstapje van afgelopen vrijdag is onder De Ware Tijd onder de aandacht gekomen. Leuk om onze activiteiten en het momenteel lopende project "vakantiejobbers" van het Ministerie van Sport en Jeugdzaken terug te lezen in de krant. Het is mooi om de ervaringen van de vakantiejobbers zelf te horen, en om te zien hoe zij hun beste beentje voorzetten voor onze pupillen.Dank voor dit geweldige project.

 

 

Training Activiteitenbegeleiding

Op woensdag 5 september hebben onze activiteitenbegeleiders Carmelita en Glenda de 5 daagse training activiteitenbegeleiding met een praktijktoets en eindpresentatie succesvol en zeer creatief afgerond. Verdere professionalisering van hun huidige functie was het doel van de training. Onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn, communicatie en attitude, bejegening en meervoudige intelligenties, programma's en activiteiten en plannen en organiseren. Beide hebben nieuwe kennis opgedaan en bestaand kennis opgefrist. Zij hebben o.a meer inzicht verkregen in het belang van de verdere ontwikkeling van onze kinderen, en hoe dit toe te passen. Van harte gefeliciteerd Glenda en Carmelita.

 

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
Adres: Dick Ketstraat 134 3059 WC Rotterdam
Telefoon: 06-51836344
E-mail: sergiogretna@gmail.com