Doneer hier

Doneer hier

DONATIEOPROEP!

Tilliften voor kindertehuis Betheljada Suriname
Ondersteun Huize Betheljada in Paramaribo met tilliften

Huize Betheljada (Paramaribo) biedt al ruim 40 jaren een liefdevol thuis aan ruim 40 kinderen en (jong)volwassenen met ernstige meervoudige beperkingen door zowel 24-uur zorg als dagopvang aan te bieden. Alle bewoners hebben ernstige, verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Ze hebben een laag ontwikkelingsniveau, ze kunnen niet lopen, vaak zelfs niet zitten en zijn soms doof en/of blind. Ze kunnen ook niet praten en velen hebben epilepsie. Allen hebben intensieve hulp nodig bij de dagelijkse handelingen. Voor de verzorgers is het werk en met name het tillen van de bewoners fysiek zwaar. Vandaar dat een passieve tillift op elke groep een voorwaarde is om de kwaliteit van de zorg van Huize Betheljada te verbeteren. Eerder dit jaar heb ik een passieve tillift aangeschaft voor groep 1. Zou je naast de groep trouwe vrienden óók een donatie willen doen om de aanschaf van tilliften voor groep 2 en 3 te bewerkstelligen?

Hartelijk dank! José Komen

https://www.doneeractie.nl/tilliften-voor-kindertehuis-betheljada-suriname/-47377

Stichting Betheljada beschikt over de ANBI status. Het RSIN nummer is 825552254

 

 

Wilt u een financiële bijdrage doen dan kunt u dit overmaken op:

DSB

  • SRD rek 16. 47. 830
  • EUR rek 05. 45. 880
  • USD rek 55. 54. 284

Voor overmakingen vanuit Europa geldt een SWIFT code: SURBSRPA       


Wilt u liever een donatie in natura afgeven dan kunt u ons altijd een bezoek brengen aan de Cornelis Jongbawstraat 55, telefoonnummer 475921.
Op onze homepage vind u onze donatielijst onder donatietip

Lees onderstaand het bericht van Arnold Giesen die ons aan het begin van het jaar aan bezoek bracht en heeft besloten om voor ons de marathon te lopen op 4 november in New York.
Wilt u ook bijdragen aan dit geweldige initiatief, verspreid dan dit bericht, alle donaties zijn welkom.

Lieve familie en vrienden,

Zoals jullie weten uit eerdere berichten ga ik 4 november a.s. de marathon van New York lopen voor Stichting Betheljada.
Graag vraag ik je Stichting Betheljada te steunen door geld te doneren en dat kan vanaf nu rechtstreeks via de site: www.Betheljada.nl (klik twee keer op de donatie button)
Via Olga, Debby en Hermien ben ik met de Stichting in contact gekomen. Ik heb de instelling bezocht op uitnodiging van Haidi Schakelaar, medewerker extramurale zorg, en Olga.
Ik was diep geraakt door hetgeen in zag en meemaakte toen ik de instelling bezocht. Zo veel kwetsbare kinderen die zonder goede zorg geen toekomst hebben. Ik was zeer onder de indruk van alle toegewijde en liefdevolle zorg die de medewerkers geven aan de kinderen en volwassenen.
Toen wist ik zeker dat ik voor de Stichting zoveel mogelijk geld wil ophalen om bij te kunnen dragen aan een beter leven en welzijn van de bewoners.

Door de slechte economische situatie in Suriname hebben ze te weinig middelen om de zorg te bieden die nodig is voor een menswaardig bestaan. Basale materialen als luiers, kleding, zalf, materiaal voor sondevoeding, maar ook materiaal voor dagactiviteiten zijn hard nodig.
Momenteel is 30% van de beloofde overheidsbijdrage ontvangen en wordt er op alle mogelijke manieren geprobeerd meer middelen te ontvangen zodat de noodzakelijke zorg geleverd kan worden. Zonder donaties kan Stichting Betheljada niet.

Met jouw steun draag jij bij aan een menswaardig bestaan van deze kwetsbare mensen.

Hartelijk dank voor jullie donaties!

 

De Oneworldfoundation van Onelife richt zich op het ondersteunen van kinderen in moeilijke situaties. In juli schonken zij ons pakketten met levensmiddelen, en in augustus mochten wij weer pakketten van hun ontvangen. Alle beetjes helpen.

Lions Club Central doneerde ons onder andere levensmiddelen en schonk ons in juli spelletjes, knutselgerei en een mooie stereoset voor de activiteitenafdeling.

Directeur de heer Clinton Wong van Indutec Systems N.V. doneerde ons in juni een zonneboiler. Met deze donatie kunnen we onze bewoners voorzien van warm water en levert het ons een mooie bijdrage in de electriciteitskosten.

Onze dank gaat uit naar alle donateurs die zich op allerlei manieren voor ons inspannen. 

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl