Bezoekers

Op vrijdag 25 januari 2019 kregen we bezoek van de kleutergroepen A1 en A2 van de Tiendallischool te Livorno. De 50 leerlingen waren in het bijzijn van juf M. Draaibos, juf C. Naarden en juf M. Tol. De kinderen werden in groepjes rondgeleid. Deze maand staat het thema "mensen" centraal voor deze schoolklassen. Aan de "speciale" mensen hebben zij vandaag aandacht geschonken, tevens schonken zij ons een donatie aan levensmiddelen. Het was een prettige en leerzame kennismaking.
Namens alle bewoners en personeelsleden van Stichting Betheljada bedanken wij de leerlingen en leerkrachten voor hun aandacht, bezoek en schenking. Het was ons een waar genoegen.

 

 

Ter gelegenheid van Fête de la musique was Ray Neïman in Suriname. Hij was een van de professionele artiesten die optredens hebben verzorgd.
Door bemiddeling van Alliance Française kwam hij naar Betheljada om met onze bewoners en pupillen te zingen.
Het was ontroerend hoe hij ze allemaal aan de gang kreeg. Zijn pro- actieve manier van interactie zoeken met allemaal was bewonderenswaardig!

Bewoners moeten natuurlijk af en toe ook gekapt worden. Wij kunnen hen niet naar de professionele kapsalon brengen, maar de kapper kan wel naar ons toe komen. De knipbeurten van de bewoners zijn gratis aangeboden door initiatiefnemer Denni Yearwood en vinden plaats op periodieke basis, waarbij verschillende kappers uit het professionele werkveld betrokken zijn zoals Roger de Rijp en Armand Doelkamid.

Bron foto’s: Denni Yearwood

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl