Nieuwsberichten

Love Peace Harmony @Betheljada

Op maandag 30.01.2023 mochten wij Dennis en Hetty uit Nederland verwelkomen. Zij zijn master trainers verbonden aan het Tao Center in Amersfoort, en zijn opgeleid door Dr & Master Zhi Gang Sha en delen nu met veel liefde en eigenheid de Tao wijsheid door. Dit gebeurt wereldwijd.
Wie is Dr & Master Zhi Gang Sha?
"Dr & Master Zhi Gang Sha is een Tao-grootmeester, genezer, leraar en auteur van 26 boeken, waaronder 11 New York Times-bestsellers. Hij heeft een MD-graad in Westerse geneeskunde uit China en is ook een doctor in de traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur en behaalde een Master's Degree in Hospital Administration aan de Universiteit van de Filipijnen. Hij combineert de essentie van de westerse geneeskunde met eeuwenoude wijsheid en heeft een uniek geheel van leringen gecreëerd dat naar de wortel gaat van fysieke, mentale, emotionele en andere levensuitdagingen om mensen te helpen hun leven te transformeren.
Master Sha heeft zijn leven gewijd aan het helpen van mensen om gezonder en gelukkiger te worden. Hij heeft de wereld rondgereisd om duizenden mensen te helpen en is de oprichter van de Tao Academy, de Sha Research Foundation en de Love Peace Harmony Foundation. De Tao Academy biedt lessen, workshops en trainingsprogramma's die mensen de tools geven die ze nodig hebben om ziekten te overwinnen, relaties te verbeteren, meer succes te hebben met financiën en zaken, en meer. Door de Sha Research Foundation en de oprichting van Tao Science heeft wetenschappelijk onderzoek de voordelen van de Tao-leringen en -praktijken aangetoond. De Love Peace Harmony Foundation is opgericht om de mensheid te verenigen als één wereldfamilie en om praktische hulp en ondersteuning te bieden aan mensen in nood."
De kern van de LPH (love peace Harmony) is de ziel te helen of meer energie te geven en de rest volgt.
Dat geschiedt middels oefeningen met kalligrafieën en het chanten van Love Peace Harmony lied dat uit 5 regels bestaat. ( en in vele talen)
Dagelijks is er vanuit Nederland een online bijeenkomst waar Surinamers uit Suriname & Nederland middels zang, meditatie en een vergevings oefening voor ons geliefd land Suriname kunnen chanten of zingen.
Op de woensdag wordt deze bijeenkomst vanuit Huize Betheljada begeleid door medewerkster Evelyn. Op de woongroepen word er in de ochtend een sessie verzorgd met de bewoners en de verzorgsters.
Op ziels niveau kunnen de bewoners een speciale ervaring opdoen. Evelyn deelt deze sessies met zoveel mogelijk mensen en doet dit vanuit haar hart.
Dennis en Hetty verzorgde na de rondleiding een sessie op de groepen voor de bewoners.
De reactie van de bewoners was zeer positief en indrukwekkend. Na de lunch volgde er een presentatie. Het personeel heeft met veel interesse geluisterd en zich ook opengesteld voor een demo.
Er werd voor desbetreffende medewerker een heling voor haar knieën gevraagd. Zij kampt al jaren met knieklachten. Vol verbazing ervaarde zij dat de pijn snel verdwenen was.
Wij zijn dankbaar voor deze intense belevenissen. En voelen ons vereerd dat Hetty en Dennis Stichting Betheljada als eerste heeft gekozen om de TAO wijsheid met ons te delen. Ook danken wij Evelyn dat zij de LPH vol passie binnen de Stichting deelt aan een ieder die er voor open staat. Hiermee draagt zij o.a bij aan een harmonieuze sfeer binnen Huize Betheljada.
Grantangi Dennis & Hetty voor de tijd en de lobi die jullie met ons hebben gedeeld.

 

 

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl