SU AID voor Betheljada

SU AID voor Betheljada

Betheljada is een van de vijf door SUAID uitgekozen instellingen die in aanmerking komen voor [bijdrage aan] projectfinanciering.
SUAID doet nu al een paar jaren in december een brede en intensieve fundraisingsactie, waarbij in december 2015 instellingen voor mensen met beperkingen uitgebreid zijn belicht.
Betheljada, met haar zo specifieke en uiterst kwetsbare doelgroep ‘mensen met complex meervoudige beperingen’ is heel blij met het mooie promo filmpje. Fijn dat Betheljada de bewoners zo positief mocht laten zien! En mooi om over de projecten, bij SUAID zijn ingediend, te mogen vertellen. Het gaat om de uitbreiding van Betheljada.
Er komt een nieuwe leefgroep voor 10 bewoners bij en het project werd ingediend met het oog op de inventaris. Voor de inrichting zijn natuurlijk specifieke dingen  nodig, omdat we met een zo specifieke doelgroewp te doen hebben. Denk vooral aan bad-brancards en speciale bedden.
Daarnaast gaat het om de ontwatering van het terrein. Het erf loopt onder water in de regentijd en dan kunnen de bewoners dus niet naar buiten. Er moeten nog enkele technische ingrepen gedaan worden om de wateroverlast onder controle te krijgen.
Zie promo film: https://www.youtube.com/watch?v=8Q4vsPZygYQ

 

CONTACT GEGEVENS SURINAME

Adres: Cornelis Jongbawstraat 55
Telefoon: (00597) 475921
Fax: (00597) 421037
E-mail: info@betheljada.orgCONTACT GEGEVENS NEDERLAND

Voorzitter: S. Gretna
E-mail: info@betheljada.nl